ahojky, musím se taky vložit do diskuse.Pokoušíme se o mimi od června. Teď v červenci jsme vyzkoušeli prstíčkovou metodu.Jsem zvědavá,jestli to vyjde.Podle ovulačních testů jsem si zjistila plodné dny a pak už záleželo jen na "šikovnosti" prstíků. Něco na tom určitě bude.V termínu ovulace byl čípek měkkoučký a v něm se vytvořil otvor. Pěkně jsme ho namočili do spermijek a teď čekáme.MS má přijít o víkendu, ale já už teď pociťuju napětí a bolest v prsou-jak na to myslím, tak nevím, jestli si to jen nepředstavuju:-)Každopádně dám vědět, abych i všechny ostatní snažilky případně podpořila a podrobně popsala, jak na "to".zdraví Hanule
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.