Ahoj Verunko a všechny těhulky,snažilky,maminky... minulý měsíc jsem se dočetla o prstíkové metodě.Vzhledem k tomu, že k početí dochází nejlépe při orgasmu, tak je to určitě rada k nezaplacení.ale abych nekecala, první měsíc jsme prstíčkovali, MS má přijít o víkendu a já už teď cítím napětí a bolest v prsou.Před MS se mi to nikdy nestalo.Jsem hrozně napnutá, ale s testem to vydržím až do příštího týdne.Hned vám všem dám samozřejmě vědět.přeju hodně štěstí a pevné nervy při čekání.hanule
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.