Přidat názor k anketě manželce
Jak rada toto ctu. uz jsem si myslela, ze jsem nenormalni, kdyz mi prijde prece jen trochu moc odhalena matka s ditetem v naruci uprostred rusneho namesti. Souhlasim s nazorem, ze kdyz chce mimco pit, tak kvuli lidem ho o hladu nechavat nebudu. Ale nejake ohledy prece jen... Jsem rada, ze i kdyz slysim tolik reci o tom, ze proc nekojit na verejnosti vzdy a vsude, neni to zas az tak casto videt a vetsina maminek si sedne nekam, kde neni sto tisic lidi nebo se aspon otoci ke zdi, kdyz uz fakt neni kam se trochu schovat. A ten napad s tim trikem je super, co nezakryje mimi, to zakryje triko. takze pak uz se nekdo muze pohorsovat jen nad vlastnima predstavama. Ale stejne vim, ze zvlast muzskejm to dela problem, kdyz vidi nahou zenskou, i kdyby treba kojila. nekterejm to dela dobre a jeste se otoci, ale jini se pak stydi za to, ze ocumovali cizi holku, kdyz doma maji svoji, kterou maji moc radi. Stejne je to s tema casopisama. ne kazdej je prase, ktery si ty casopisy kupuje a studuje. Takze proc s timto argumentem, ze jsou toho plne stanky, to jeste zhorsovat. Takze ja jsem pro trochu diskretnosti.
Takze cauky holky. Kacka
Předchozí