snad tuto nemocnici nezavře, pan Rath!!!
Chtěla bych touto cestou poděkovat, celému personálu, včetně uklizeček, nemocnice Frýdlant. Sice jsem rodila už v dubnu, minulého roku, ale soudím, že jejich přístup k nastávajícícm maminkám se nezměnil!!! A přála bych si aby tomu tak bylo i nadále...
Přijela jsem sem po té.... co: V Liberci (kde jsem měla nahlášení porodu, tak malovali) mě sice poslechli... pardon.. vsuvka.. měla jsem prasklou vodu a byl čtvrtek 23.30 Takže mě poslali do Jablonce (mám tam psanéů trvalé bydliště)... můj manžel je trpělivý :-) Tam mě (mé dítě) ani neposlechli a VYHODILI mě, že když jsem chtěla rodit v Liberci, tak ať si jedu třeba do ... v Liberci mi ještě poradili Frýdlant... Předtím, než jsem byla v osmém měsíci, tak jsem si zjišťovala porodnice a věřte, nevěřte.. nenapadlo mě, že jsem si měla přečíst i FRÝDLANT.. :-) No... takže okolo jedné až půl druhé ráno jsme se vydali směr Frýdlant... kde jsem měla strach.. vesnice.. malá nemocnice... Ale: v tu chvíli: to byla jediná nemocnice, která mě přijela.. Pravda, musela jsem si počkat (měli toho víc než dost- jak píšu.. v Liberci malovali), ale nakonec mě přijali... Měla jsem představu, že vše proběhne rychle a v poho, ale... nakonec jsem šla císařem.. až si dělaly sestry srandu, že by se měla tato porodnice přejmenovat na operační porodnici.. Ale mám krásnou dceru, zatím zdravou a jsem RÁRA !!! Prostě: Tímto děkuji FRÝDLANTSKÉMU PERSONÁLU!!! Myslím, že i za svého manžela. Díky, díky*
Předchozí