| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice - Motol

já jsem chtěla motol taky vcelku vychválit :-) rodila jsem tam před rokem, i přesto že bydlím na kladně...

jídlo relativně dobré, dokonce je výběr z tuším dvou jídel :-) rozhodně lepší než na kladně nebo v jiných nemocnicích :-) pokud jste zvyklé na stravování v drahých restauracích, tak se to samozřejmě nedá srovnat, ale pokud porovnáme nemocniční podmínky, tak jídlo hodnotím výborně :-)) snídaně a večeře byly velice vydatné, takže jsme si jídlo ještě odnášely na potom, a jedly jsme ho průběžně třeba v noci nebo když prckové plakali a my jsme dostaly hlad.. čajíky tam měly ovocné, vždy byly připravené konvice s vodou do kterých se hodil jen pytlík s čajem, byly výýýýborné!!! kdybyste někdo věděl, kde se dají sehnat, tak mi hoďte pls info na mailíka :-))

návštěvy na pokojích vpohodě, je fakt, že mamča co tam ležela se mnou tam měla průvody, takže jsem si nemohla odpočnout.. ale jinak vpodstatě bez problémů..

lékaři byli milí, odbornost, jelikož to neumím posoudit, hodnotit nemůžu..

sestry vzhledem k jejich nedostatku na takové množství maminek byly odměřenější, ale pokud jsem je slušně o něco požádala, vyhověly..

noční košile, vložky, toaletní papír, mýdlo, plínky pro mimi, oblečky pro mimi, atd. vždy v dostatečném množství takže naprosto vpohodě (na kladně musíte mít vlastní mýdlo i toaleťák atd.)

prostředí příjemné, moderně vybavené (v nemocnici na kladně to bohužel vypadá pořád jak za komančů)

ale jediné co je v motole nepříjemné, rodila jsem cca 13 hodin a manžel musel zaplatit parkovné za celou tu dobu,už nevím přesně, ale pár set to hodilo.. naštěstí jsme přijeli v noci, takže bylo kam zaparkovat, dopoledne to někdy bývá s parkováním, byť placeným krušné.. přímo u porodnice je to "dražší" parkoviště, kde je míň míst, ale pokud si kousek popojdete, přímo u toho postranního vjezdu, jak tam svítí ta tabule s počtem parkovacích míst, je parkování lacinější a je tam více volných míst.. k porodnici je to však kousek procházka :-)) tam spíš doporučuju parkovat manžílkům až budou chodit na návštěvy :-)

a ta nejdůležitější část - porod byl velice příjemný (ač teda nepříjemný) myslím tím že moje porodní asistentka, která mi byla přidělena, i lékařka, se chovaly velice mile, dokonce mi nabídly vířivku s rozmarýnou, hopsání na míči, sprchu atd., celou dobu mě povzbuzovaly a mile se usmívaly.. 12. den po porodu jsem musela kvůli poporodním komplikacím (nikdy mi nebylo řečeno jestli to je vina lékařů a nebo "chyba" organismu) na kyretáž kvůli silnému krvácení, takže jsem byla odvezena sanitkou do kladenské nemocnice (kdybych si mohla vybrat, znova bych jela do motola, ale nebyl čas, musela jsem do nemocnice ihned) kde jsem si ještě 8 dní pobyla :-((

ale každopádně, moje rozhodnutí znělo, kdyby další porod, tak jedině motol a nebo porodnice v hradci králové :-) (protože se asi budu stěhovat, takže bych to do motola už příště měla trochu z ruky) :-))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.