Taky měli porod, když mě poslaly z ultrazvuku ve 32tt ať si du vyplnit papíry-řekli, ať přijdu jindy, jenže jsem z Jirkova, tak jsem se přeci neplahočila takovou cestu, abych zjistila,že sase nemaj čas. Při porodu na sepsání schodou okolností bylo dost času, protože mi odtekla plodová voda a musela jsem jet dřív a já se alespoň tak nenudila na sledování monitorem.
Když jsem rodila já, tak tam byli tři maminky k porodu, jednu odvezli na císařský řez a ta druhá rodila o hodinu pozdějš než já-starala se o nás právě jedna porodní asistentka. Mám takové malé podezžení-samozřejmě je to jen z mého pohledu zastřeného přípravou k porodu. Obě nás prohlídl doktor a řekl, že půjdu první. S tou samou maminkou jsem potom byla na pokoji a ta řekla, že můj porod neslyšela-ač jsem teda křičela opravdu dost. Dali jí totiž nějaké uspavádlo-přitom naříkala, že je unavená už dlouho. Možná jenom využily toho, že ta maminka to vlastně chtěla a ona pak měla štěstí, že mě nemusela poslouchat? Nebo to pomohlo i k tomu, abychom nerodily zároveň? Jinak doufám, že se setkám s P. Futerovou příště, protože jí znám z kurzu a jinde rodit ani nemám možnost-nejsme mobilní.
Předchozí