Rodila jsem zde v roce 2002 a pro druhý porod 9/2005 jsem zvolila porodnici v Českých Budějovicích, hlavně z důvodu profesionality a péče o dítě a samozřejmě i o mě. Byla jsem naprosto spokojená. V Jindřichově Hradci jsem nebyla vůbec spokojená a dodnes si se smutkem vzpomenu na zanedbání péče o mé dítě. Mohla jsem k dítěti až pátý den po porodu, dítě bylo naprosto v pořádku, jen já jsem měla navýšený krevní tlak po sekci, nic závažného. Dodnes nechápu proč v této době takové situace řeší takto, je to krok zpátky a přivodí tím nemálo nepříjemných chvil po porodu, včetně otázky "porodila jsem?"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.