V Krči jsem rodila 19/5/05 a byla jsem naprosto spokojená. Původně jsem měla rodit v Podolí, ale když jsem měla rodit (rodila jsem dřive 36+3), měli plno a tak nás poslali do Krče.
Porod byl dlouhý-na porodním sále jsem ležela 12hodin. Naštestí byl semnou manžel a skvělý personál.Dcerka se narodila zdravá, ale den po porodu měla apnotické pauzy a skončila na Jipu. Na Jipu je taky fantasticky personál a skvěle se tam o ty mrňousky starají.Nakonec to nebylo nic vážného a dcerka tam byla jen na pozorování. Vzhledem ke zloutence a problémům s kojením jsme si ještě poležely týden na oddělení pro nedonošená miminka, kde je taky super personál. Po 14 dnech od porodu jsme šly konečně domu.
I když jsme do Krče jít rodit nechtěla, jsem ráda, že jsem tam nakonec přivedla na svět svou první dceru a až budu někdy rodit další mimčo, bude to jedině tam.
A i když jsem vlastně v této porodnici nebyla přihlášená, krom 500,- - otec u porodu, jsem nic neplatila. A i kamárdky, kt. zde rodily nic neplatily.
Všem tuto porodnici doporučuji. Nemá sice super moderní porodní sály, ale má zase výborný porodníky a asistetky a to je to nejduležitějsí.
Předchozí