rodila jsem v Motolské porodnici obě své děti a mohu ji jen doporučit, obě děti se vyklubaly na svět ve 35.týdnu, takže jsem nestihla těhotenské poradny a neměla jsem možnost okusit pocit napětí s blížícím se termínem porodu. Vše šlo pokaždé ráz na ráz bez předchozího varování. Nemusím asi žádné mamince říkat, jak je člověk vyjukaný, když to na vás "přijde" a vy nevíte co máte čekat, kam jít a jak se chovat. Jakmile jsme dorazili do porodnice a uvítala mě první porodní asistentka, všechna nervozita byla rázem pryč, dá se říct, že jsem se začala i těšit na to co mě čeká. Sestřičky se chovali naprosto báječně, vše co bude následovat nám dopodrobna vysvětlili a my už si pak užívali jen tu chuť té bolesti, která ale asi jako jedniná ze všech je vyvrcholením něčeho nádherného a ničím nenahraditelného. Tímto děkuji veškerému personálu Motolské porodnice, který se o nás staral, jmenovitě zejména porodní asistentce Gabriele Jahodové, která nám porod zpříjemnila a zbavila nás veškerého stresu a nervozity. Všem budoucím maminkám, které se rozhodují rodit přeji, aby si vybrali právě tuto porodnici a porody si užili stejně jako já. Bolet to bude asi všude, ale proč nerodit v krásném prostředí s báječnymi lidmi. Mohu jen pochválit i šestinedělí, krásné pokoje, příjemný personál. Přeji všem hladké a rychlé porody v Motolské nemocnici.
Předchozí