Nějak mi uniká souvislost mezi chozením a inteligencí... (To mě napadlo proto, že syn v šesti měsících stál když se držel postýlky, v osmi měsících začal chodit, ale teď mu jsou 4 a půl a nemluví... A možná ani to s inteligencí nesouvisí :-))
Toť jen že chození jako důkaz pro to, že sklenička alkoholu neuškodí se mi zdá lehce mimo... To bych taky mohla napsat, že pít se nemá, neb já alkohol v těhotenství ani během kojení nepila a díky tomu naše dítě dřív chodilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.