| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Vítkovická nemocnice a.s.

Milá Hanko, ono se toho od roku 2000 ve Vítkovicích hodně změnilo. Aspoň podle toho co posisuješ ty :o)))

Rodila jsem tam dvakrát a to první dceru v říjnu 2003 a naposledy teď 9.1.2006 druhou dceru. A jsem přesvědčena, že pokud půjdu rodit potřetí tak opět do Vítkovic :o))

Pravděpodobně se úplně změnil personál, ten který jsem zažila já byl pouze milý, ochotný a usmívající se.
Já se většinu bolesti taky snažím projít bez větších hlasitých projevů, ale poslední kontrakce se opravdu nedaly, to už prostě neovlivníš. Ale se slovy abych tam nekřičela jsem se ani jednou nesetkala. Spíš mě porodní asistentka povzbuzovala a hlasitých projevech. Jedna mi i radila slova která se opravdu nedají zveřejňovat :o))))
Co se týká epidurálu tak vím, že na požádání jsou ochotni zajistit anesteziologa, který ho píchne.
Yal moc nedoporučují, on je jen na vyprázdnění. Dávají nálev a to hlavně z toho důvodu, že prohřeje zadní stěnu dělohy a zintenzivní kontrakce a tím pomůže průběhu porodu. Ale pokud jej rodička nechce tak ho prostě nedají. To samé je s holením, pokud někdo nechce holit tak nebudou.
To by bylo porodní oddělení a na šestinedělí už opravdu pěti lůžkový pokoj nenajdeš, jsou tam pouze dvoulůžkové pokoje a čtyři nadstandarty.
A novorozenecké sestřičky miminka nekoupou v jednotný čas, ale domlouvají se s maminkama a koupe se většinou před návštěvníma hodinama, takže kolem druhé hodiny odpolední. Ale pokud ti to nevyhovuje tak pomůžou s koupáním i kdykoli jindy. Vše se tam podřizuje tobě a hlavně miminku. Nejdůležitější je spokojená plně kojící maminka a prospívající miminko :o)

Je mi líto, že jsi měla takové zážitky a snad další porod už budeš mít takový jaký si představuješ, ať už hoé absolvuješ kdekoli :o) Přeji ti hlavně zdravé miminko:o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.