mila Pavlo,ja jsem se nenavazela do Lenky,jen jsem se ohradila protoze se mne dotklo,ze se naopak ona navazi do matek ktere se rozhodly za vysnenou porodnici cestovat daleko.-nejde mi o to,ze jsem to tak udelala ja-udelala bych to znova treba desetkrat,mne zas naopak pripada pitomy nechat se odvezt do prvni porodnice co je po ruce a trast se,jestli tam budou nebo nebudou hodni a vedet ze jsem jim vydana na milost a nemilost-z toho jsou potom ty negativni zkusenosti,kterych je tu mnohokrat vic nez chvaly.
ale proste jsem si jen rikala,jakym pravem tohle odsuzuje.a taky jsem napsala ze kdyz ma nekdo kvalitni porodnici u nosu,tak to chapu.a dost hadani o kravinach!kdyz ctu sokujici zazitek Lenky,teprve si uvedomuju jake banality obcas resime..to se stat mne,neprezila bych to-souhlas s Adelou.
ale ono se to ve vzteku rika.v Lencine situaci bych se z toho snazila psychicky dostat a pak ucinit spravedlnosti za dost,ze by ti doktori uz nepodepsali ani recept na nasivin!Hruza co se jeste dnes deje...
Předchozí