Chápu, že maminky, které měly porod rychlý chválí všechno a všude. Jak se říka nejlíp se člověk ukáže v krizových situacích... Já mohu pochválit porodní asistentky zvládla jsem jich za porod víc a paní doktorku Kirchnerovou, která si se mnou "užila". Doktorů se na mě "vystřídalo" taky několik a upřímně radši si jejich jména už nepamatuji. Občas mi přišlo z jejich reakcí, že si ten porod naschvál protahuji a ty komplikace si vymýšlím. Takže to shrnu paní doktorka Kirchnerová byla výborná syn měl pomalu 4 a půl kila, ale díky její pomoci a masáži hráze jsem samotný porod přestála v rámci možností dobře. Syn se narodil přidušený, nalokal se plodové vody.. Dítě mi vzali s tím, že ho musí hlídat, což jsem chápala, ovšem pak už se neobtěžovali mě dál informovat. Pediatr přišel až s tím, že výsledky nejsou dobré a že ho asi převezou do Motola, nakonec z toho byla chyba laboratoře, ale dovedete si představit moje nervy. Co se týče sester, kdybych už jedno dítě neměla asi bych byla dost bezradná, tím, že jsem dítě "dostala" až druhý den po porodu jsem byla mimo zavedený systém... "Malému" bohužel nestačilo moje mléko a sestry se na mě koukaly skrz prsty, že po nich chci Nutrilon, jako kdyby mě to dělalo radost. Taky jsem jednou dostala vynadáno, že potřebuji nové povlečení a plenu, když se syn pokakal a bylo mi řečeno, že nebudu moct druhý den koupat, což se nestalo, protože nastoupila směnu jiná sestra. Je to o asi o tom, nic nepotřebovat a mlčet, pak je všechno v pořádku. Vím, že moje reakce je vesrkz negativní, ale tak to opravdu bylo. Věřím, že pokud budete mít vše bez komplikací, což všem ze srdce přeji, bude to jistě lepší.
Předchozí