díky moc za tento příspěvek. Jsem v 11. týdnu těhotenství a i když je to předčasné, rozmýšlím se, jakou porodnici v Táboře zvolit. Kloním se k Natalisu, neboť z nemocnice mám panickou hrůzu a pořád na mě "dýchá" totalita a neochota, studené prostředí a nevlídnost. Asi se to tam změnilo, ale z příspěvku je jasné, že se všichni můžou snažit a přetrhnout ochotou,ale když se najde jeden jediný nepříjemný člověk, veškerá snaha jde vniveč. Asi mi to pomůže při konečném rozhodování. Přeji Vám i chlapečkovi hodně zdraví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.