Přidat názor k porodnici Nemocnice
Dobrý den,
také já bych se ráda podělila o své zážitky z této porodnice.
Musím říct, že na ně velice ráda vzpomínám.
Naše Terezka se narodila 3.12. 2005 a veškerou péčí, která nám byla po 4 dny poskytována si nemůžu vynachválit. Prostředí je moc pěkné - máte své soukromí - sprcha i záchod jsou na každém pokoji, stejně tak přímo na porodních sálech.
Rodila jsem za pomoci opravdu skvělé, neustále usměvavé a povzbuzující porodní asistentky a za účasti pana doktora Jaroška, který byl také moc fajn.Dodnes mě mrzí, že nevím jméno paní (slečny) asistentky, protože tuhle bych každé mamince u porodu přála! Nicméně nutno říct, že i veškeré sestřičky z dětského, gynekologicko-porodnického oddělení a paní doktorka z dětského byli velice příjemné. Je zde vidět také zájem personálu o kojení miminek, kontrolovaly přikládání, případně poradily.
Co si budeme povídat, porod není žádná procházka růžovou zahradou, ale můj pocit byl takový, že všichni v téhle porodnici mají zájem Vám to co nejvíce ulehčit a zpříjemnit - a v mém případě se jim to nepochybně povedlo!
Takže má zkušenost byla opravdu velice příjemná a už se moc těším, až tam půjdeme zase někdy rodit další škvrňátko! ;o)
Předchozí