Teď ji nekojím, dostává mé odstříkané mléko stříkačkou. Je na JIPce, kde nelze ubytovat maminky. Jak jsem psala, chodila jsem tam 3x denně, ale malá buď spí nebo ji vyšetřují. Kontakt s ní je malý. Moje návštěva ji spíše zneklidní a na mne to všechno psychicky působí špatně. Jak jsem psala, dle lékařů je lepší být doma v klidu a nestresovat se, kvůli mléku. Už takhle ho je stále méně. A na JIPce není zvykem tolik návštěv. TEď je důležité abych byla vyspalá a pořádně jedla, abych měla dost sil na její rekonvalescenci, která bude náročná. Já jsem na tom od porodu také nebyla nejlépe. A k čemu by jí byla maminka, která vysílením onemocní též. Snad nepůsobím jako macešská matka...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.