Zdá se mi, žes s příkrmy začla dost brzo. Já také nekojila a začla jsem koncem pátého měsíce. Začla jsem dávat zeleninu místo poledního mléka. Vzhledem k tomu, že také jedla hodně, už jsem jí mléko nedávala. Jenom chvíli po jídle šťávu nebo čaj. Pokud toho sní opravdu hodně, doporučovala bych počkat s mlékem až zas bude mít hlad. my měly sunar zhruba po třech hodinách, tj. cca kolem 12.h, 15., 18.h a naposledy kolem půl deváté. Pak zas v šest ráno. Takže zeleninu jsem začla dávat místo toho poledního sunaru, asi po měsíci jsem začla dávat ovoce místo sunaru v šest večer. Nikdy jsem nerozlišovala mezi zeleninou a polívčičkama (hrozný slovo). Prostě to byla rozmixovaná zelenina, ze začátku jednodruhová, pak vícedruhová, popř. s bramborem nebo rejží. Asi po měsíci a půl jsem do toho začla přidávat trochu masa. Všechno jsem hodila do mixéru a umlela. Když to bylo moc hustý, přidala jsem trochu vývaru. Asi tak v 8. měsíci jsem občas přidala do ovoce jogurt a místo sunaru jsem začla dávat kaše. Ty se mohou dávat v řidší formě i ve flašce, ale my jsme s krmením problémy neměly, takže jsem je dávala hustší lžičkou.
Předchozí