Mne k vyberu jmena dopomohla nahoda. Jeste jsem ani nebyla tehotna a na prochazce se svagrovou jsem v pristavu zahledla lod jmenem "Amaia". Moc se mi libilo a posleze jsem zjistila, ze je to i "lidske" jmeno. Manzelovi se libilo take (je cizinec a toto jmeno pochazi z jeho zeme), tim padem, kdyz jsem byla tehotna, tak uz to bylo jasne - pokud to bude holcicka, bude se tak jmenovat. S vyberem jsme spokojeni, jen moji rodice si obcas stezuji, ze se neda nijak zdrobnit...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.