| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Co bychom měli vědět o epilepsii

Mám prosbu,
potřebovala bych znát názor na moji situaci:jmenuji se lucie a je mi čerstvých 16 :)(krásnej věk musim říct)
dneska jsme byli s kamarádkou v čajovně na čajíčku a vodní dýmce.I přesto že mám alergii a astma kouření vodnice mi myslím nedělá žádné problémy.Za ten den jsem se necítila nijak zvlášť hůř,byla zima tak sme si ještě před čajovnou dali pár loků vodky na zahřátí(samozřejmě s mírou,p.s.:alkoholu nijak zvlášť nepodléhám a znám svou hranici možností).....po příjemném posezení jsme se rozhodli tento pěkný podnik opustit,po řádném oblečení jsem vyrazila ze dveří...a pak vůbec nevím co se přesně dělo,ale nemohla sem se udržet na nohou,padla jsem k zemi a špatně jsem vnímala,slyšela jsem jen svou kamarádku jak je v šoku,prý jsem se strašně klepala a ležela na zemi,nevím jak dlouho to bylo.pak mě i s pomocí jednoho chodce pomohli zvednout,a pomalu jsme se obě vzpamatovávali.Chůze už mi šla normálně jenom jsem byla úplně mimo,,,,v metru jsem měla obrovskou potřebu sedět.Během cesty domů jsem se cítila špatně,ale žádné podobné stavy jako byl ten před čajovnou už nepřišli.Teď sedím u počítače:) a cítím se zcela normálně.

Za jakou koliv radu či názor moc děkuji. lucina.k@volny.cz
mějte se krásně Peace L.U.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.