| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Na HP jsme byli s mladým mezi svátky, mě se to docela líbilo. Ale malé děti bych na to nebrala (prvňáky určitě ne) - kvůli délce, kvůli strašidelnosti a některé scény pro ně asi budou i hůř pochopitelné.

Punčocháče Ondra odmítal nosit i ve školce - já snad za celý jeho život koupila jedny nebo dvoje. Pár miminkovských jsme podědili a pak už to odmítal obléci ... Ostatně já chodím do práce taky jen v džínách (a ještě jsem nezmrzla ;-). já vlastně vůbec netuším, v čem moje dítě do školy chodí - ráno odcházím, když je ještě v pyžamu, a když dorazím domů, tak už je zas jen v trenkách a triku (což je jeho oblíbený domácí oděv, do školy v tom doufám nechodí :-)))

Jinak v úterý měl mladej vydařenej den - zvoral písemku z matiky (zřejmě hodně, přitom tomu, z čeho byla, rozumí ...), ztratil krabičku na svačinu (MMCH od začátku ledna druhou :-( ) a mikinu. A v lavici zapomněl knížku, co mu přišla z KMČ - ta se teda včera našla :-), zbytek je zřejmě definitivní (písemka z matiky určitě ;-). Ani jsem nevěděla, jestli ho mám ušktit nebo litovat, že má den blbec, protože už toho teda na jedne den bylo fakt doost.

Lído,
to máš pravdu - na tom plese byl fakt rachot. Já taky v sále vydržela vlastně jen přes tu vlastní imatrikualci, tak už jsem spíš plkala porůznu v předsálí (potkala jsem tam "spolumaminky" ze školky, společného známého manžela i mne, kamarády, ke kterým občas jezdíme na chalupu). Vy jste asi šli dřív domů, naše zvíře tam ještě chvíli křepčilo na diskotće ve druhém sále (taky slušný randál ;-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.