Ve čtvrtek jsem za rodinkou dorazila i já a po 15letech stála na lyžích. Byla to dost legrace a první den jsem se pěkně vyválela. Druhý den už mi to šlo o hodně líp, akorát mě děsně všechno bolelo a ještě dnes bolí. Nikolka se také krásně naučila lyžovat, já jsem na ni byla tak pyšná až jsem se z toho skoro vznášela a ještě vyhrála soutěž ve slalomu. Od pondělí jsme zase v plném pracovním nasazení a já jen peru a peru a peru. A co ty??? Jaká byla oslava??? Co miminko???
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.