Báro,já mám z Motola podobnou zkušenost,i když i přesto,že jsem rodila od večera do druhého dne do 15 hodin, jsme rodily jen 2,takže to bylo asi lepší.Já měla u porodu zrovna paní doktorku Uhrovou,která byla naprosto úžasná,taky jsem k ní dřív chodila do antisteril.poradny.možná jsme měla i lepší zkušenost se sestrami,až na jednu přísnou byly všechny strašně milé.Takže já bych šla podruhé opět do Motola. Gratuluji ke Karolínce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.