Rodila jsem v Podoli pred rokem,chteli jsme nadstandartni pokoj, zejmena kvuli hygiene /vlastni WC a sprcha/,soukromi a moznosti tatinkovych navstev v kteroukoliv denni i nocni hodinu.Bohuzel nesel nijak predem zamluvit/Simulka se nam stejne narodil tyden po terminu/.Hned u prijmu jsem hlasila,ze chci nadstandart,nic neslibovali,ale meli jsme stesti.Prave propousteli jednu maminku z nadstandartu domu,a tak jsme mohli byt vice spolu.V pokoji bylo pro tatinka rozkladaci kreslo spolu s povlecenim.Cena za den 800 Kc.To byl ten nejlevnejsi.Jinak pokoje ukazuji na prohlidce porodnice,informace mi vzdy podali telefonicky na vratnici.Hodne stesti u porodu a hlavne zdrave miminko!!!Taky se nam klepali "kolena",hrozne jsem se porodu bala a nakonec to slo "jako po masle".Drzime palce a palecky! Helena
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.