Zuzi, u Milosrdných jsem rodila (bohužel císařem) před 8 týdny. Na doktory a sestry na porodním a šestinedělí si nemůžu stěžovat, byli skvělí a velmi vstřícní. Ovšem nebyla jsem spokojená se setrami na novorozeneckém. Když po nich člověk chtěl něco vysvětlit (je to moje první mimi, takže jsem rady potřebovala), tvářily se jako by je člověk otravoval a k dětem se chovaly jako ke králíkům. Nebyl to jen můj názor, ale shodla jsem se na tom s více maminkami na oddělení. Prohlídky jsou tuším ve čtvrtek ve 14hodin bez objednání, poplatek 100Kč za osobu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.