Také jsem rodila v Neratovicích, byla jsem spokojená. Je fakt, že Mudr, který dělal příjem mi teda moc sympatický nebyl a tvářil se docela nepříjemně ( asi jsem ho vyrušila v neděli odpol ze siesty), ale pak to bylo v pohodě, porodní asistentky skvělé. A co se týká JIP, neberou tam porody, které nastanou tuším před 36 týdnem těhotenství, kvůli riziku. U těch ostatních s normálním těhotenstvím není asi riziko tak velké, i když člověk nikdy neví. Na druhou stranu porodnicí s JIP v Praze taky tolik není, tekže Vás můžou převést pomalu odkudkoli. A mně se líbilo příjemné, malé skoro rodinné prostředí, víc než třeba Apolinář nebo Podolí, kde to letí jako na běžícím pásu a prostředí nic moc. Kromě toho jsem např.o Motole slyšela dost nic moc info a co jsem zažila na dětském oddělení, kde jsem pak s malým byla, docela tomu věřím. O Podolí jsem taky nic moc neslyšela a Krč jakbysmet. Ale všude je něco, jen myslím, že pokud máte normální těhotenství a žádná rizika, nemusíte se té JIP tolik bát.
Předchozí