Ahoj všechny maminky! Jsem maminka dvou dětí úspěšně odrozených ve Zlíně a velice mě překvapují Vaše názory na Vs. porodnici. Já jako zdr. sestra, která pracovala na vs. jsem si tehdy tuto porodnici nechtěla vybrat. Ani zkušenosti mých kamarádek a příbuzných mi nedaly na výběr. Shodly se na tom, že vs. porodnice je strašná a nastřihává se každá prvorodička úplně automaticky. A přístup sester "důchodkyň" na novorozeneckém je katastrofální. Já sama jsem ležela jako těhotná s oběma dětma na gyn. odd. a moc spokojená jsem nebyla. Hlavně co se týče hygieny společných sprch a dvou toalet na patře. Proto všechno jsem si před 4roky vybrala právě Zlín. Je pravda, že časy se mění všude a jsem mile překvapena, že i na Vsetíně. Plánujeme s manželem ještě třetí mimuško (máme 4letého Kryštofa a 2letou Haničku), a tak zvažujeme kde zase rodit. Budu ráda za Vaše počtení, protože cesta do Zlína je dlouhá. I když je pravda, že tam byli opravdu skvělí a dokonce těsně po druhém porodu mi pustili na porodní box manžela i s malým synem. Ještě jednou předem díky za vaše názory a zkušenosti se vs. porodnicí. Zdravím všechny Míša
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.