| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milá Pavlínko, nic si nedělej z odpovědí, které nechápou, proč o něčem takovém přemýšlíš. Naopak je to velmi zodpovědné. Mám tohle už za sebou, napíšu Ti svou zkušenost, ale rozhodnout se stejně musíš sama. Když starší syn nastupoval do školy, byla jsem v šestém měsíci těhotenství. Nebylo zrovna ideální, i z jeho prvního dne ve škole jsem musela předčasně odejít na vzduch pro nevolnost. Bylo hodně těžké skloubit neustálé nevolnosti s péčí o prvňáčka, ale bylo to způsobené těžším průběhem těhotenství. Naopak při pohodovém těhotenství v tom vidím spíš výhodu, je na dítě víc času. Ani věnovat se prvňáčkovi a novorozenci nebylo zrovna jednoduché, kromě manžela neměl kdo pomoct. Ale vše se podařilo, z prvňáčka je ˇčtvrťák, kluci si dobře rozumí, mám na oba dost času. Ale i když počkáš, až se starší syn zaběhne ve škole, nic se přece nedá pokazit, jenom budou holt od sebe věkově dál. Držím palce a můžeš se ozvat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.