Ahoj Dajo: Já jsem rodila sice v 05/03 ale bylo to v Havířově. Když jsem se byla v době těhotenství na porodní oddělení podívat, tak se mi tam líbilo a navíc se mi nechtělo jet někam dál, už kvůli návštěv a taky proto co kdybych to nestihla. Ale když jsem přijela do nemocnice, tak zrovna v té době porodní oddělení malovali a vše měli nahuštěné na gynekologii A.Takže si dovedeš představit jak to asi vypadalo a jak málo místa tam bylo. Ale i tak nebyli až tak špatní. Pouštěli mě do sprchy, skákala jsem na balonu, manžel tam byl se mnou. Měla jsem super sestru a doktor ten vlastně většinou chodí až nakonec a hlavně na šití. Kojila jsem hned od začátku. Takže i když nás tam bylo hodně rodiček, byla jsem celá zašitá a ještě teď nadávám, že mi to blbě zašili, tak druhé půjdu rodit asi taky tam. Ono hodně záleží na tom, jakou sestru zrovna chytneš, jakého doktora a taky jak snášíš bolest. A víš jak to je jedna je spokojená a druhá nadává.Vím, že jsou daleko lepší a modernější nemocnice, ale ty 4 dny se to dá vydržet. Nehledě na to, že pořád píšou jak se Havířovská nemocnice zdokonaluje a co všechno je tam nového, tak těžko říct co je na tom pravdy.Kdyby ses pro ni rozhodla, tak dej potom vědět jak jsi dopadla. Držím palečky. Ahoj.
Předchozí