Děkuji moc. Já jsem si včera zavolala na infolinku od Hero - Sunar a tam mi ledacos vysvětlili. Malý už teď baští masozeleninové domací "polívčičky". Nerad, ale baští. Spíš, že mu to trvá dlouho a stydne a pak už to nechce. Jenže k tomu ještě v dalších 4 dávkách jídla denně vypil i 1l mléka, což je prý moc a obsah bílkovin a vůbec všeho pak je jako bych mu prý dala napít normálního mléka. Tak jsem hned večer dala kaši - rýžová s banánem (prý nevadí) a ta byla hned v něm a sám si mě chytil za ruku a cpal si lžičku "sám" do pusinky. S ovocem prý mám počkat, tak čekám. Prý až ten oběd sní 100% spokojeně. Chci mu dát tak 2týdny a pak začít. Uvidíme. Malýmu bude zítra 20týdnu a váží přes 8kg, takže už mu mléko fakt nestačí. Zatím jsem mu dala čajík Rýmáček, ale nejede mu (má stále rýmu) a tak zkouším jen vodu - to je lepší. Stejně ale mám pořád strach, že něco dělám špatně a že mu tím ublížím. Takže ... díky za každou další radu. Elfinka a Míša myšáček
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.