Petro, přeji hodně sil k dalšímu boji s moluskami! Snad se jich všichni jednou zbavíme.
Homeopatika jsme brali cca 5 týdnů, doktorka mě poučila, že účinek by se měl dostavit kolem 3 týdnů, takže dále jsem podávání ukončila.
V prosinci jsme byli pod narkozou, odstraněno bylo nejméně 50 molusek, Karolinka to sice snášela velice dobře, ale samozřejmě bych to nerada podstoupila znova, byli jsme tam od pondělí 14 hod do středy 7 hod, takže dvě noci. Nic moc. Nyní se jí objevují ojediněle, jak jsem psala, cca 2 měsíčně. Jizvičky po vyškrabování už teď, po dvou měsících už prakticky nejsou patrné.
Nejvíce mě dorazil přístup jedné lékařky, která nás chtěla poslat na zákrok v narkoze kvůli dvěma moluskám, protože se nechtěla zdržovat ambulantním odstraněním z důvodů, že je čekárna plná. To jsem byla na mrtvici, protože záležitost, která jí nezabere ani 10 minut by řešila tím, že pošle dítě na 3 dny do nemocnice, nehledě na to, kolik peněz by stála hospitalizace a narkoza a vůbec. Jen jsem zírala, naštěstí jsem se dostala k moc hodné a ochotné doktorce, která nám pomohla hned. Mmch dostala za to vynadáno, že zdržuje ostatní pacienty v čekárně. Od té výše uvedené doktorky.
Předchozí