| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice

Chtela bych se podelit se svymy porody ve F-M.Prvniho syna jsem rodila v roce 2000 a to jeste ve stare porodnici kde byly sprchy i wc na chodbe zadne porodni boxy rodily jsme vedle sebe asi tri mamky oddelene jen zavesem.Porod trval opravdu 22.hodin a byl dost tezky.Nebyla jsem az tak spokojena s oddelenim sestinedeli.Lekari i porodni assistentka byla super rodil me tenkrat pan doktor Vanek.Ale i pres to jsem se u druheho syna v roce 2003 rozhodla ze pujdu opet do Frydku asi i kvuli tomu ze jsem prave odsud.Byla jsem opravdu mile prekvapena co se za tu dobu zmenilo.Dve mamky na pokoji sprcha i wc na pokoji nadherne porodni boxy kde muzete byt s manzelem sama jedina vytka byla ze v tu dobu byl to duben nas rodilo dost maminek tak kdyz jsem dostala klystyr mohla jsem byt na pripravce asi jen 10.mint uz me sestra hnala ven ze ceka jina mamka.Taky jsem potom mela problem jelikoz jsem nebyla dost vypraznena.Jinak asistentku jsem mela super pan doktor Janys se prisel podivat az na zaver nebyla jsem ani sita a to mel maly 4,15kg.Ale oddeleni sestinedeli zadna zmena nektera sestra hodna ochotna pro me ani byt nemusela ja jsem uz zkusenost s kojenim mela,ale mamca co byla semnou byla prvorodicka tak jsem ji musela pomoct ja oni ji nechali precist nejakou brozurkuo kojeni a starej te se.Jinak dobry.Jestli se podari jeste jedno mohla by to byt dcera pujdu opet tam.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.