Milá Nicol, takže v bodech: Na Mělníku: - dodrželi bezezbytku můj porodní plán - nenutili mi holení ani klystýr - umožnili mi doprovod manžela i duly - nechali mi vlastní výběr způsobu zvládání porodních bolestí (balón, sprcha, volný pohyb apod.) - nenutili mi žádné léky - nikdo na mě nespěchal - všichni byli milí a respektovali moje rozpoložení během porodu - PA pečlivě a často kontrolovala ozvy, cítila jsem se naprosto bezpečně - mohla jsem si zvolit polohu k vlastnímu porodu - doktorka ohlídala hráz, pokud by byl potřebný nástřih, řekla by mi to - miminko mi nikdo neodnášel, všem ošetřením a vyšetřením jsem byla přítomna já nebo manžel - platila jsem pouze 300,- za doprovod¨
Nemají zde bohužel zatím vanu, moderní polohovací lůžko nebo stoličku. Snad se to brzy změní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.