Milá Jitka. Napriek tomu, že mám epilepsiu a už 15 rokov užívam lieky (5 denne),tak som pred dvoma rokmi porodila zdravú dcéru.Otehotnela som neplánovane, a keď som zistila, že som tehotná, tak som v obave o zdravie dieťaťa prestala užívať lieky. Za dva týždne som dostala záchvat typu grand mal. Nato mi lekár nasadil lieky, o ktorých tvrdil, že by nemali ohroziť dieťa. Dávka liekov mi nestačila, a tak som mala každý mesiac tehotenstva záchvat. Pôrod prebehol normálne bez vážnejších komplikácii. Po pôrode som sa vrátila k pôvodným liekom a už dva roky som bez záchvatu. Veľa šťastia a zdravé mimino želá Viera.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.