Ženský, ačkoli to bylo 20. ledna již 4 neuvěřitelné roky, co jsem v porodnici v Krči porodila svoji druhou dceru, stále na ten okamžik moc a moc ráda vzpomínám. Úžasný přístup personálu, maximální tolerance a podpora, vše přirozené (dokonce jsem nebyla ani tzv. "nastřižená"), péče o mimčo ideální včetně přístupu ke kojení (kojila jsem třičtvrtě roku), zkrátka spokojenost nade vše. A to jsem nebyla na žádném nadstandartu. A o tom by to mělo být, ne o růžových či modrých postýlkách. Děkuji touto cestou ještě jednou všem na tomto oddělení. Hana Kulhavá, Praha
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.