V Brandýse jsem na lůžkové gynekologii strávila začátek těhotenství kvůli krvácení..
Je to malá nemocnice s nejnutnějším technickým zázemím, ale celkově pozitivní dojem. Primář je trochu odtažitý a věnuje se pouze pacientkám, které zná ze své soukromé ambulance, ale jinak ostatní lékařky SUPER a sestry taky. Na jakoukoli moji (sebestupidnější) otázku trpělivě odpovídali, ochotně vyšli vstříc co se týká tlumení potíží, jídlo průměrné, ale člověk si musí uvědomit, že není v hotelu, ale v nemocnici
:-). Rozhoduju se, kde rodit, a zřejmě pojedu do Brandýsa. Kamarádky, které rodily v Praze U Apolináře nebo v Motole,mě utvrdily v tom, že pražské nemocnice mají sice perfektní vybavení, ale jinak jsou to továrny na děti, kde si člověka nevšímají a ještě se na Vás učí medici... myslím fakultní nemocnice. Děkuju nechci. U porodu stejně záleží na tom, jaký tam mají v daný moment frmol a zda se doktor sám cítí OK.Jsou to taky jen lidi. Důležité je se umět ozvat, když něco potřebuju a nečekat, že mi to sestra odečte z očí... když vidím, kolik maminek musí zvládat. A pokud by nedej bože při mém porodu došlo k problémům s miminkem, Praha není tak daleko, aby ho tam převezli. Doufám, že už jsme si s mrňouskem ty nepříjemnosti odbyli v 1.trimestru a že porod oba zvládneme v Brandýse bez komplikací.
Předchozí