Za tím co jsem napsala si stojím!IQ tykve bych mohla rict i ja o vas-to je věc názoru.Je to děsný to číst.Jste jak slepice na skládce-samý" bebbebebebe,nastřihli mně,nechovali se dobře, přikrmili mi dítě, viděla jsem ho až za hodinu,vyšetřili mně hrubě,šití byl drasťák...-na co si stěžujete,když jste věděly do čeho jdete? A když si tu občas nějaká nová nešťastnice řekne o radu,kde se dá ukecat SC na přání,div že ji neroznesete na kopytech.-Holá závist.
A rozřezané břicho nemám,jen bílou čárku jak po slepáku.
Taky jsem máma a chci to nejlepší pro dítě,ale ne že se za každou cenu budu stavět na hlavu kvůli tomu,že někdo někde napsal,že... atd.,když ve finále v tom skoro není rozdíl.Znám kojené děti co jsou permanentně nemocné a naopak nekojené co mají jednou za rok rýmu..Mám taky ráda sama sebe a když existuje kompromis,kdy jsme spokojeni oba,já i dítě,proč toho nevyužít?
Nikolo zrovna ty mně krizizuj,když jsi na všech možných diskusích v podstatě prohlásila to samé co já-podplacený císařák,a nekojíš protože se radši vyspíš.
Kritizovala jsem pošahané ekoložky za látkové plíny,nikoliv že naopak bych je propagovala.Na jednorázové nedám dopustit!!!
Denisa
Předchozí