Nevim proč bych se měla stydět! Dáno od přírody? Jen do doby,než to člověk vymyslel líp :-) Proč by mně něco mělo bolet když nemusí? Nejsem masochista,jak už tu jednou někdo napsal. To,že si sex užíváte určitě víc než já jsi vzala kde? To zavání "heč heč" v první třídě. Já jsem si sex opravdu užívala se vším všudy už 14 dní po sekci. Vy jste fakt jako hejno vos :-) než abyste přiznaly,že vás některý věci ve skutečnosti štvou,obhajujete se až na půdu a navážíte do člověka i kvůli věcem o kterých nemůžeš vůbec nic vědět..je to úsměvné. Denisa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.