Měla jsem podobný problém. Od 16 let jsem brala Proveru, od 18 se léčila na endokrinologii - diagnóza zněla syndrom polycystických ovárií (dříve se tomu říkalo Stein-Leventhalův s.). Dále jsme brala Proveru a později Diane-35, což mi zajistilo pravidelnou menstruaci. Po 25. roce jsem se rozhodla plánovat těhotenství a absolvovala velice mnoho vyšetření a odběrů (trvala asi rok) a nakonec mi provedli laparoskopickou koagulaci vaječníků. A ejhle za 3 měsíce po operaci jsem otěhotněla. Asi rok a půl po porodu jsem začala brát Pramino (bez HA zase nepravidelná menstruace). Po dalších dvou letech jsem začala uvažovat o dalším miminku. Druhé těhotenství se zdařilo bez zásahů lékařů zcela spontánně :-) a velice rychle. Přeji hodně štěstí i vám!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.