| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Milé matky a skoromatky,na tuto stránku jsem se dostala náhodou/kolega sháněl informace o laktační psychoze pro svou neteř./A docela se bavím.Popíšu vám svůj porod v okresní nemocnici v roce 1987 ,kdy mi bylo 24 let.Když jsem šla k lékaři,aby mi potvrdil těhotenství jen se zeptal chcete to nebo ne?Stručně -1/do poradny 1 za měsíc 2/utrazvuk vůbec 3/2x vyšetření krve .Naprostá neinformovanost ,jo abych jim nekřivdila jednou byla povinná přednáška s hrozbou,že nám stát nedá mateřskou když nepřijdeme,kde nám v základní škole pustili porod bez komentáře,aby nás dostatečně vyděsili.
Ráno v 10 mi praskla voda ,v 11 jsem byla na hekárně s kontrakcemi/úzká nudle 2 kovové postele 2 stolky a mříže na okně-asi věděli proč a bílé kachličky -to byla jediná kuturní vložka -daly se násobit,sčítat,odečítat...Takto jsem tam strávila 24 hodin.Za celou dobu mě jednou vyšetřil lékař a jednou sestra,která šla spát s nohama na stole.K ránu jsem už chtěla lézt po zdi.No a ráno jsem jim zdržovala vizitu tak se nade mnou pohádali ,do každé ruky mi vrazili provokačku a že neslyší ozvy atd .Já vyplašená protože vše řešili přede mnou.No nakonec jsem porodila ,dítě/zaplaťbůh zdravé/odnesli a viděla jsem ho až večer.Měla jsem hroznou žízeň a na sále jsem požádala setru o pití/za celou dobu jsem nic nedostala a byl červenec/,ta něco zabručela,řekla ,že se nesmím 2 hodiny hýbat a zachvíli mi přistála na hrudníku žhavá smradlavá zelnačka/polívka,se kterou mě tam nechala.Zachránila mě paní z hekárny,na kterou jsem volala-ta polívka děsně pálila.No a teď jsem už pomalu ve věku ,kdy bych mohla být babička ,tak se na to dívám už s humorem
a přeju vám ,že teď je to už o něčem jiném-můžetesi vybrat a hlavně se ozvat.
Ahojky mějte se a množte se!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.