| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Ahoj, ja se zastavam jak v cem jak koho.
Ano,mela jsem placeneho cisare ale rozdil mezi Denisou a mnou je,ze ja jsem spis nemohla pochopit ze nekdo rodi v bolestech kdyz nemusi a krizituje druheho za to,ze si to usnadni.
Nenadavala jsem nikomu do magoru nebo ja nevim ceho vseho.-za to kritizuju Denisu.

Ale vase kritika za to,ze si zaplatila cisare aby se necemu vyhnula,ze tim padem skoro neni schopna vychovat svoje dite a uplne zcestna poznamka o kvalite sexu po porodu a po cisari se zase osobne dotyka mne,byt je jmenovite urcen Denise ale neni to na jeji osobu,ale za to co udelala - ja taky.Vim ze jste na ni nastvane ne za cisare ale za zpusob jakym pise o vas,tak si ji kritizujte za to ze je blba a ne za to jakym stylem privedla na svet svoje dite-protoze to samy jsem udelala ja a taky o vas nepisu ze jste ...bla bla ja nevim co protoze rodite jinak nez ja.je to vase vec,ale stejne jako ja nemuzu posuzovat normalni porod,vy nemuzete posoudit cisare(teda az na vyjimky kdo zazil oboji)

a kazani ze vic jak dve deti mit nebude=nebudu ja -kdyz vim ze je to kravina mne nadzvihavaji ze zidle.

nevim jakou mate po porodu diru a je mi to jedno,ja zas nemam skoro videt jizvu a to jestli si nekdo necha rezat bricho nebo strihat dirku -neni to fuk kruci?

proc se tu hadame proto,ze nekdo jinej neco jinyho dela jinak nez my?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.