| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslím, že Martin ten problém tady vystihl nejpřesněji. Já jsem se ve svém příspěvku snažila upozornit na to, že každý je jiný a lidé v manželství se musí vzájemně přizpůsobovat jeden druhému. Po tom, co jsi tu, Milane, popsal, jak to u vás doma vypadá, mám pocit, že tvoje žena opravdu není hodný člověk. Znovu jsem si to pročítala, snažila se ty situace představit a chvílemi jsem nevěděla, kdo z vás dvou je víc zralý na psychiatra. Dovedu pochopit, že jeden z partnerů ztratí z různých důvodů dočasně nebo i trvale zájem o druhého. Ale ta situace, kdy si i pro hloupé pohlazení můžeš přijít jen během sledování televize a ještě k tomu nerušit, promiň, ale tak se opravdu nechová člověk, který má toho druhého rád. A to, jak tvoje žena v podstatě striktně odmítá jakékoliv varianty sexu a antikoncepce, to s dohodouu, porozuměním, spoluprací a přizpůsobování se jeden druhému nemá vůbec nic dělat - tyhle vlastnosti jsou podle mne dost důležité pro to aby manželství fungovalo, ale musejí se dodržovat OBOUSTRANNĚ. Je těžké říct: dost, tohle BUDEME řešit i za cenu radikálních opatření, snadnější je tvrdit, já ji i tak miluju a budu s ní pořád. Omyl, chlapče, až ji to omrzí, kopne do tebe jako do psa a stejně ji ztratíš, i kdybys sám sebe přesvědčoval zlatě svatě kdovíjak ji miluješ.
Nemá cenu přinášet oběti tam, kde o ně nikdo nestojí, protože nakonec ti zbydou stejně jen oči pro pláč a pocit, že jsi zbytečně promrhal nejlepší roky svého života.
Ahoj a hodně štěstí a odvahy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.