Když jsem minulý rok otěhotněla byla jsem šťastná, ale s přibývajícím těhotenstvím jsem začala řešit otázku kde budu rodit.Abych byla upřímná nechtěla jsem rodit v Pb vždycky jsem zaslechla nějaké stížnosti a varvání před touto porodnicí.Chtěla jsem rodit v Praze, ale nakonec jsem se rozhodla rodit zde.Přítel se rozhodl,že bude se mnou.Musím říct, že už při příjmu jsem byla mile překvapena jak jsou sestry příjemné a ochotné.To samé lékaři, při každé prohlídce se se mnou bavili a projevovali zájem.Porod byl bez problémů a já bych chtěla moc poděkovat paní doktorce Stejskalové, která mě rodila i sestrám, které byli přítomny.Jěště jeden velký dík patří anesteziologovi, který mi píchal epidurál.Bylo to rychlé a bezbolestné!!Také bych chtěla poděkovat sestrám na šestinedělí byly moc hodné a ochotné.A proto všem doporučuji, aby se nebáli rodit v Příbrami je zde profesionální péče.A kdyby se vám přeci jen něco nelíbilo obraťte se na vrchní sestru tohoto odd. je ochotná, ráda vás vyslechne a z vlastní zkušenosti vím, že odd. pod jejím vedením šlape jak hodinky.Určitě až znovu otěhotním budu rodit v Příbrami.
Předchozí