Já neměla sexuální potřebu celé manželství - 13let.Pak jsem se rozvedla (ne kvůli sexu,i když mě manžel nevzrušoval a láska nějak opadla) a chtěla žít sama,jenomže jsem potkala po několika měsících člověka,se kterým jsem už několik let.Během několika měsíců se můj postoj k sexu změnil,orgasmy dosahuju pravidelně a život bez sexu si už nedokážu představit.Ale moc důležitá je v sexu upřímnost a schopnost si o čemkoliv promluvit.A samozřejmě láska :-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.