to vubec neni pravda! ja se za nic nestydim a vse co bylo receno uz jsem tu jednou napsala
Denisu kritizuju za to,ze napsala ze vsichni kdo nesdili jeji nazor jsou u ni slepice a magori.
zaroven jsem vsak obhajila svuj nazor,ze cisar je lepsi cesta privedeni ditete na svet-aspon pro mne!-a navzdory tomu co si o tom mysli ostatni se nestydim napsat ze jsem to udelala.Proc taky?
Nic neni cernobily, na Denise se mi nelibila jedna vec,ale to neznamena ze se s ni diky tomu nemuzu ztotoznit v jinych vecech ktere se toho(nadavek) netykaji.
nikdy jsem se vas maminek nezastala ohledne toho,ze porod spodem je lepsi,ale jen ohledne toho,ze hned nemusi nadavat kdyz si to myslite.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.