Jsem původně od Kyjova a během těhotenství jsem se musela přestěhovat k Vyškovu.Jako každá prvorodička jsem tuto změnu nesla velmi těžce,ale musím konstatovat,že můj gynekolog a všechen personál ve Vyškovské porodnici byl skvělý a ohromně starostlivý.Musela jsem do porodnice přijed dřív,protože mi začala odtíkat plodová voda a byla jsem mile překvapena přístupem,který ke mně měli. Vše mi vysvětlili a ještě uklidnili. Po dnu stráveným na předporodním pokoji v úžasném klidu a pohodě díky sestřičkám jsem 2.10.2005 po hodině a půl porodila zdravého kloučka.Porodní asistentka i paní doktorka byli moc hodné a trpělivé.Vůbec jim nevadila přítomnost mého přítele ba naopak měli jsme pocit,že jsme tady výtáni oba dva.Po téhle zkušenosti můžu tuhle porodnici vřele doporučit bez váhání.A to nemluvím i sestřičkách na oddělení,které trpělivě odpovídali na mé otázky ohledně malého a že jich nebylo málo.Maminky neváhejte bude o Vás skvěle postaráno
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.