Dobry den, chtela bych podekovat vsem kteri mi napsali na muj dotaz ohledne Zlinske porodnice. Ted uz mam vse za sebou, 17.1. se mi narodila zdrava dceruska.
Co se zlinske porodnice tyce musim rict ze vsechny jsem jen diky nazorum z tohoto fora byla pripravena. Porodni asistentky byly vyborne a velmi hodne, ale doktorka ktera mne rodila byla rekneme to mirne neprijemna (spis vice nez mene). Na oddeleni sestinedeli byli vsechny sestry vyborne a hodne, dokonce ani zenska sestra, u ktere si bohuzel nepamatuji jeji jmeno a ktera mi mirne vynadala kvuli kojeni, nakonec nebyla tak zla, kdyz jsem ji slusne podekovala za radu a poprosila ji at se na me nezlobi ze holt kojim poprve.
Proste nebyla to takova hruza jak jsem se bala, ale nedovedu si predstavit co by bylo kdybych mela nejake problemy, to je kolikrat test na lidi vic nez si lze predstavit.
Trosku mne zklamala vybavenost oddeleni sestinedeli, kdyz jsem zjistila ze v jinych porodnicich napriklad davaji vlozky az do konce pobytu nebo plinecky, ale chapu ze ne kazda porodnice si to muze dovolit. A moc dekuji Pavle ze mne na to pripravila, nevedela bych to.
Vsem maminkam preji hodne stesti.
Marta
Předchozí