zdravím všechny,kteří by mi mohli pomoci,jak zvládnout dítě,které se v8letech ještě v noci počůrává.nejedná se o každou noc,ale tak 1-2do týdne se mu to stane.prošel jsem si nějaké diskuze o tom,ale moc z toho moudrý nejsem.začal se počurávat asi tak před 6měsíci,kdy mu umřela maminka.jinak ve škole a přes den je v pohodě.první měsíc jsem to řešil tak,že jsem mu na noc dával pod prostěradlo igel.podložku,ale ta se moc neosvědčila,protože mu na tom bylo dost teplo a potil se,navíc se to nedalo,několikrát za týden prát celé povlečení,proto jsem se rozhodl,že na spaní bude nosit plíny,dokud s tím nepřestane.ze začátku protestoval,ale už si pomalu na to zvyká.byli jsme i u doktorky,ale ta nám poradila psychologa a to jsem zatím odmítl,protože kluk není blázen,jenom má menší problém,který musíme zvládnout sami.proto bych se chtěl všech tady zeptat,jestli nemáte s tímto problémem nějakou zkušenost,nebo právě řešíte taky tento problém,jestli byste mi mohli poradit co mohu pro svého syna ještě udělat.byl bych vám moc vděčný za každou radu a pomoc.můžete mi i klidně napsat na e-mail:honzík.robert@seznam.cz nebo volat každý všední den po20,00hod v so-ne celý den na mob:776634477. ještě jednou děkuji všem
Předchozí