Ahoj Radko, já to poznala tak, že mi vynechal menses a měla jsem testy pozitivní. Bolelo mě bříško jako kdybych to měla dostat a nedostala :-) Co se týče toho čípku takjsem ho nahmatala jen jendou, ale za úmorného snažení tak jsem ho pak už nehledala a snažila jsem se to tam jakoby potírat po stěně, která je úplně vzadu. Nejlepší je se snažit večer a umýt se až ráno, hlavně si podlož zadeček. Hodně štěstí při snaženíčku :-))) Zlatka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.