Milá Jano!
Když čtu Tvůj článek, připadá mi, že jsem ho snad psala já. První dcera v postýlce vydržela asi týden. Bylo to hrozný, přesně jako Schovánek celé noci prokřičela. Pak "šup" do naší postele, a ten rajský klid! Bohužel v naší posteli vydržela až do 5 let. Když jí byly tři roky, narodila se nám druhá holka, a přestože jsem si říkala: "Do naší postele nikdy!", opět mi to vydrželo pár dní. Takže v naší posteli spaly obě a manžel odcházel spát do pokojíka nebo obýváku. Když bylo starší dceři 5 let a menší 2, začaly konečně usínat samy ve svých postelích v pokojíku. Ale do dneška není noc, aby k nám v noci některá nepřipochodovala. A protože čekáme třetí mimčo, mám pocit, že tuhle svojí chybu budu stejně zase opakovat a dalších 10 let se pořádně nevyspím. Jinak kočárek do půl roku nesnášely obě dvě. Dokonce i babička se s nima bála chodit na procházky, protože vypadala, že je někde ukradla, a proto tak řvou. Naštěstí obě byly lehoučké, takže jsem je opravdu dlouho nosila v klokance na břiše, a to byl klid. Přeju silné nervy a ať se brzo dobře vyspíte! Pavla
Předchozí