Ahoj Jani a Tomíku! Nezoufejte, že nepotkáváte žádnou maminku se šátkem. Já jich v poslední době v Dejvicích i jinde čím dál víc. A představ si, že potkávám i tatínka se šátkem. Zkus se líp dívat:o) Přeju ti pevné nervy a při procházkách mezi lidmi si dej si tampony do uší a babky neposlouchej:o) Ať ti Tomášek roste pro radost a pevnou páteř při jeho nošení.(Vím o čem mluvím, protože jsem před dvěma roky absolvovala operaci zad a teď mám v zádech našroubované titanové tyče, abych držela pohromadě:o)Ale díky tomu si budu moct dovolit za 2-3 roky taky malého "schovánka" jako ty. Rádá si čtu jak se oba máte. Pište často jak rostete a mějte se moc fajnově:o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.